Vores administrerende direktør Annika Folkesson om hvorfor vi indfører en minimums ordreværdi – Arvid Nilsson
Fästelement fär bygg och insdustri

Vores administrerende direktør Annika Folkesson om hvorfor vi indfører en minimums ordreværdi

Arvid Nilsson har markedets bredeste sortiment af fastgørelseselementer på lagret i Kungälv. Vores sortiment er tilpasset til såvel butikssalg som projektleverancer.

Som følge af den nuværende situation i samfundet er vi nødt til at lave nogle tiltag for at effektivisere vores processer, for fortsat at kunne levere samme høje service til vores kunder. Samtidig med at vi som firma stræber efter at efterlade så lille et klimaaftryk som muligt.

Vi har set, at vi har store mængder mindre leverancer, som ikke er bæredygtige ud fra et økonomisk perspektiv og i særdeleshed ikke ud fra et miljøperspektiv. Desuden har disse små leverancer en negativ påvirkning på effektiviteten i vores lager- og logistikproces.

Af denne årsag har vi besluttet at indføre en minimums ordreværdi. Vi ønsker ganske enkelt, at vores kunder slår deres mindre bestillinger sammen. Dette vil hjælpe os med fortsat at kunne give samme høje service til vores kunder, og det vil også betyde, at vi kan mindske antallet af transporter og mindske mængden af emballage, hvilket er positivt ud fra et miljømæssigt synspunkt.

Arvid Nilsson har stor fokus på miljøet. Forrige år lancerede vi Miljøboksen, en vandtæt emballage af karton, som ikke bare er miljøvenlig i sig selv, men som også har gjort, at vi har mindsket vores transporter fra Asien. Dette skyldes, at vi pakker produkterne i Miljøboksen på vores lager i Kungälv.

Vi tager også et helhedsgreb om vores udgående gods for at mindske miljøpåvirkningen. Et tiltag er at minimere engangsemballage. Vi bruger ikke længere bobleplast som fyld, men har erstattet det med krølpapir. Desuden bruger vi papirtape, når vi taper vores gods. Vores seneste satsning for at mindske miljøpåvirkningen er vores nye blisteremballage, som i stedet for plast nu er lavet af karton med en beholder af genanvendt PET. Et betydeligt mere miljøvenligt alternativ til den traditionelle blisteremballage i plast.

Vi håber, at du som kunde kan bære over med dette.