Store System – Arvid Nilsson

Store System

Fordele for både forhandler og kunde

Arvid Nilsson Store System er et nøje gennemarbejdet og let overskueligt butikskoncept, som håndterer alle vores produkter indenfor skruer og fastgørelse. Konceptet er specielt udviklet for at skabe fordele for dig som forhandler og for dine egne kunder.

Bedre synlighed giver øget salg

Øget salg, lettere at finde og mere orden i afdelingen for fastgørelseselementer. Vores butikskoncept Store System sætter gang i salget. Produkterne eksponeres på en tydelig måde i forskellige produktgrupper og der bliver plads til flere produkter på et mindre område.

Giver dine kunder den hurtigst mulige service

Store System gør det lettere for kunderne hurtigt at finde de rette produkter på hylderne. Desuden sparer du som forhandler håndteringstid på din afdeling for fastgørelseselementer.

Ökad flexibilitet för kund och återförsäljare

I vårt smarta Store System finns både förpacknings- och lösviktssektioner. Att handla skruv i lösvikt är effektivt och smidigt för kunden. Lösviktsfacken är enkla att fylla på. Våra förpackningar har alltid samma bredd för att passa in i Store System. Tack vare tydliga etiketter blir det lätt för kunden att hitta rätt i hyllorna.

Arvid Nilsson Store System

Den rette skrue til det rette miljø

På skilte, etiketter og hyldekantlister bruger vi farvekodning for tydeligt at markere skruens anvendelsesområde. Farvekodningen gør det nemt for kunden at vælge det rette produkt.

Arvid Nilsson Store System