Screw cancer – Arvid Nilsson

Screw cancer

Arven efter Arvid

I 1953 startede vores grundlægger Arvid Nilsson en fond for at støtte kampen mod cancer og hjertesygdomme. Vi er meget stolte af vores grundlægger og det er en selvfølgelighed for os at fortsætte i Arvids fodspor. For nogle år siden blev idéen om at starte indsamlingen Screw Cancer født. Sammen med den Göteborg-baserede designduo Lundbladbaldal skabte vi et armbånd med tydelig kobling til kernen og hjertet af Arvid Nilsson. Indtægterne fra salget af disse armbånd går til at støtte organisationer, som hjælper børn og unge voksne, som er syge af cancer.

En del af vores CSR-arbejde

Screw Cancer er en indsamling initieret af Arvid Nilsson AB. Gennem salg af armbånd, som vi selv fremstiller og sælger, støtter vi organisationer, som hjælper børn og unge, som er syge af cancer. Alle indtægter fra salget af armbånd går ubeskåret til disse organisationer.

Vær med til at støtte kampen

Vil du bestille et armbånd? Send en mail til screwcancer@arvidnilsson.com, hvor du opgiver:

  • Navn
  • Leveringsadresse
  • Størrelse (Small 20 cm, Medium 21,5 cm, Large 23 cm, X-Large 24,5 cm)
  • Type af armbåndskit (se billeder herover)
  • Dit mobilnummer og din mailadresse

Der kommer fragt i hver bestilling. Når vi har modtaget din bestilling får du en bekræftelsesmail.

Vores armbånd er designet af Sandra Lundblad & Carolina Baldal, to talentfulde smykkedesignere fra Göteborg. Efter ordre fra Arvid Nilsson fik de frie hænder til at skabe et armbånd baseret på produkter i vores eksisterende sortiment.