Industri – Arvid Nilsson

Industri

En af de ældste og mest anerkendte leverandører af fastgørelseselementer i Norden.

Efter tæt på hundrede år i branchen har Arvid Nilsson en solid erfaring med at levere højkvalitative produkter til industrisegmentet. Baseret på kundebehov udnytter vi vores globale netværk til at finde den rette leverandør til de specifikke behov. Kvalitet og kompetence kommer altid i første række, når vi udvikler vores leverandørrelationer.

Vores industrisortiment omfatter:

Træ- og byggeskruer – Pladeskruer – Blindnitter Bolte, Møtrikker, skiverForankring og pluggs Byggebeslag

OneOff – Skræddersyede projektindkøb

OneOff er Arvid Nilssons koncept til at forenkle vores kunders projektindkøb og køb i større mængder.

Med kundens kravspecifikation som udgangspunkt tager vi hånd om hele kæden. Vores OneOff-gruppe har unikke forudsætninger for at finde den bedste løsning til kundens projekt.

Læs mere om OneOff Projektindkøb
Arvid Nilsson projektinköp

Øg dit salg med Arvid Nilsson Store System

Øget salg, lettere at finde og mere orden i afdelingen for fastgørelseselementer. Arvid Nilssons Store System sparer tid og sætter gang i salget.

Læs mere her om vores butikskoncept!
Arvid Nilsson Butikslösning

Vi sikrer kvaliteten i alle led

Vores kvalitetsstyringssystem er tredjepartscertificeret i overensstemmelse med ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001.

ISO 9001-certificering indebærer, at vi arbejder efter et kvalitetssystem, som garanterer en høj og jævn kvalitet af vores arbejde og vores produkter.

ISO 14001-certificering indebærer, at vi arbejder løbende for at forbedre vores miljøpåvirkning.

ISO 45001-certificering indebærer, at vi arbejder løbende med at sikre, at arbejdsmiljøarbejdet udføres struktureret og systematisk i hele organisationen, fra ledelsen til den enkelte medarbejder.

Vores ISO-certifikater

Arvid Nilsson Miljøboks – Et bæredygtigt alternativ

Størstedelen af vores produkter pakkes i vores unikke Miljøboks. Miljøboksen er helt og holdent fremstillet af karton, som kommer fra den svenske skovindustri.

Den smarte konstruktion gør, at vand og fugt ikke kan trænge ind i kartonen. En lamineret overflade gør emballagen vandtæt og samtidig genanvendelig som papiremballage.

Miljøboksen er genlukkelig og tåler al slags vejr. Desuden er den let at komprimere, når den er færdiganvendt, hvilket gør, at den optager betydeligt mindre plads på byggepladsen end en færdiganvendt plastemballage.

Læs mere om vores miljøboks her!
Arvid Nilsson Miljöbox