Nyt sortiment af plugs og forankring – Arvid Nilsson
Plugg och förankring

Nyt sortiment af plugs og forankring

Arvid Nilsson har nu implementeret et helt nyt sortiment af plugs og forankring i Arvid Nilssons miljøvenlige emballager. Produktkvaliteten er endnu bedre, og sortimentet er bredere i form af flere dimensioner indenfor hver produktgruppe.

Vi begyndte sidste efterår implementeringen af det nye sortiment og er nu helt klar med dette. Den feedback, vi har fået fra kunder, som allerede har købt produkter fra dette sortiment, har været rigtig gode. Ved at udvide sortimentet kan vi tilgodese flere af vores kunders behov, samtidig med at vi leverer en endnu bedre produktkvalitet”, siger Andreas Franzén, salgschef hos Arvid Nilsson. 

Udover at sortimentet er nyt, pakkes produkterne i dette sortiment nu i Arvid Nilssons vandtætte Miljøboks og den nye blisterpakning i karton og genanvendt PET. Desuden har vi fremstillet en ny etiket til sortimentet med information, som vejleder brugeren. Butikshylderne vil også blive forsynet med informationsmateriale.

Det føles utroligt godt, at vi nu kan tilbyde et sortiment af plugs og forankring i vores egne emballager med vores varemærkeDet er et stort plus for vores butikskunder”, siger Andreas Franzén.


Til sortimentet i vores webshop!