Ny revolutionerende træskrue i Miljøboks! – Arvid Nilsson
Arvid Nilsson träskruv

Ny revolutionerende træskrue i Miljøboks!

Arvid Nilsson har i den seneste tid udvidet sit byggevaresortiment og fortsætter sin store satsning på byggemarkedet. Efter omfattende produktudvikling og adskillige tests lancerer man nu en ny træskrue, som slår det meste på markedet. 

Arvid Nilssons træskrue er unik. Den har savtakket gevind med optimal revnereducerende virkning. Skruen har en meget skarp spids og er ekstremt hurtig. Derudover kan den anvendes med dyvel. En smart skrue, der præsterer helt i top i sammenlignende tests.

– Vi har haft et tæt samarbejde med snedkere og tømrere, hvor vi kortlagde og identificerede deres behov for at gøre deres daglige arbejde nemmere. Vi har fokuseret på det, der giver et hurtigt drivmoment, og det, der skal til, så man kan få en flot finish. Vi ved ikke, om vi skal kalde det evolution eller revolution. Men vi ved, at det bliver et rigtigt flot slutresultat, og at vores træskrue gør snedkerens hverdag nemmere, siger Andreas Franzén, Sales Manager på Arvid Nilsson.

Træskruen findes i et stort antal dimensioner, til både indendørs og udendørs montering. Den leveres selvfølgelig i Arvid Nilsson Miljøboks, markedets eneste vandbestandige, tætsluttende emballage i svensk fremstillet karton. Med Miljøboksen vandt Arvid Nilsson i december 2019 verdensmesterskabet i emballageløsninger. 

Download produktdatablad med sortimentsinformation.