Interview med administrerende direktør Annika Folkesson om det nye ejerskab – Arvid Nilsson
Arvid Nilsson företagsledning

Interview med administrerende direktør Annika Folkesson om det nye ejerskab

Arvid Nilsson Holding AB har købt Arvid Nilsson af Würth Group. Siden 16. oktober står det også klart, at den nuværende virksomhedsledelse vil træde ind som hovedejer af det nye selskab. Strategien vil fortsat være den samme med fokus på helhedsorienterede løsninger og kvalitet.

Vi har interviewet vores administrerende direktør Annika Folkesson om det nye ejerskab, hvor virksomhedsledelsen nu bliver hovedejer.

Hvordan ser det nye ejerskab ud?

– Hovedejeren af ​​virksomheden vil være den nuværende ledelsesgruppe med mig selv, Jenny Björk, Andreas Franzén og Michael Peterson. Derudover har vi to eksterne ejere, der også vil være en del af bestyrelsen.

Kommer der til at ske nogle forandringer for kunderne?

– For vores kunder er der ingen forskel; alle administrative og kontraktmæssige forhold er de samme som før.

Hvad er de største fordele ved det nye ejerskab?

– Den største fordel er, at vi nu kan styre virksomheden fuldt ud i den retning, vi ønsker, og som vi allerede er på vej mod. Som en del af dette udvider vi for eksempel vores kundeservice. Det nye ejerskab åbner også mulighed for tættere samarbejde med kunder, hvor vores tidligere ejer blev opfattet som en konkurrent.

Hvad er dit største fokus lige nu som administrerende direktør og medejer af Arvid Nilsson?

– Den proces, vi har været i nu, har krævet utrolig lang tid og meget administrativt arbejde. Nu ser jeg frem til at arbejde fremadrettet med kernen i forretningen. Fortsætte arbejdet med at blive en lige så stor spiller på byggemarkedet, som vi er på det industriellemarked.