Arvid Nilsson vinder verdensmesterskabet i emballage – Arvid Nilsson
Arvid Nilsson världsmästare

Arvid Nilsson vinder verdensmesterskabet i emballage

Bedst i Skandinavien og nu også bedst i verden! Arvid Nilsson har med Miljøboksen, en vandtæt emballage i karton, vundet Worldstar, verdensmesterskabet i emballage. Bag konkurrencen står emballageorganisationen World Packaging Organisation (WPO), som årligt udnævner verdens bedste emballageløsninger.

Arvid Nilsson AB, en af Skandinaviens førende leverandører af fastgørelseselementer, og emballagevirksomheden aPak har udviklet fastgørelsesbranchens første kartonemballage, som tåler vand. Et samarbejde, som er blevet belønnet ikke bare en, men to gange. Tidligere i 2019 vandt man det skandinaviske mesterskab i emballage, og nu har man altså også vundet verdensmesterskabet.

Den prisbelønnede Miljøboks er fremstillet af karton fra den svenske skovindustri. En unik konstruktion gør, at vand og fugt ikke kan trænge ind i kartonen. Den laminerede overflade gør emballagen vandtæt og samtidig genanvendelig som papir. Emballagen er genlukkelig og let at komprimere, når den er færdiganvendt, hvilket gør, at den optager betydeligt mindre plads på byggepladsen end en færdiganvendt plastemballage.

Annika Folkesson, CEO på Arvid Nilsson, ser udmærkelsen som en bekræftelse på succes:

”Med Miljøboksen blev vi først i vores branche med en vandtæt emballage i karton. Miljøboksen er en del af vores miljøansvar, hvor vi på flere planer arbejder for at mindske plastaffaldet fra vores slutkunder. Vi er meget tilfredse med vores emballage. At vi nu ikke bare er blevet skandinaviske mestre, men også verdensmestre, føles som en yderligere bekræftelse på, at vi har gjort noget enestående godt!”