Arvid Nilsson plastreducerer yderligere - lancerer ny blisteremballage – Arvid Nilsson
Arvid Nilsson Blisterförpackning

Arvid Nilsson plastreducerer yderligere – lancerer ny blisteremballage

For et år siden lancerede Arvid Nilsson Miljøboksen, en vandtæt emballage i karton. Det gjorde vi for at kunne tilbyde byggemarkedet et mere miljøvenligt alternativ til plastemballager. Nu tager Arvid Nilsson næste skridt for at mindske plastforbruget og lancerer en ny blisteremballage i karton og genanvendt PET.

“Vi ser, at plastemballager er meget almindelige i byggemarkederne. Samtidig med, at flere af vores kunder er blevet mere bevidste og i stadig større udstrækning efterspørger mere miljøvenlige alternativer. At reducere plasten i vores emballager er en måde at lytte til vores kunder på, men også en naturlig del af vores miljøansvar”, siger Andreas Franzén, salgschef hos Arvid Nilsson.

Arvid Nilssons nye blisteremballage er resultatet af et gedigent arbejde med at finde en løsning, som indeholder mindre plast, men som samtidig er funktionel ud fra de krav, der stilles til den her type emballage. De nye blisteremballager består af en for- og bagside i karton og en beholder i genanvendt PET. Emballagen er let at åbne og let at genanvende.

“Plast har en meget negativ effekt på vores planet. At vi nu kan tilbyde en vandtæt kartonemballage i form af Miljøboksen og en blisteremballage med betydeligt mindre plast end traditionelle blisteremballager føles utroligt godt”, siger Annika Folkesson, administrerende direktør hos Arvid Nilsson.

Arvid Nilsson lancerer ny blisteremballage i karton og genanvendt PET.