Arvid Nilsson får nye ejere – investerer i fremtiden – Arvid Nilsson

Arvid Nilsson får nye ejere – investerer i fremtiden

Arvid Nilsson Holding AB køber Arvid Nilsson af Würth Group. Selskabet fortsætter sin satsning på bæredygtige helhedsløsninger inden for fastgørelseselementer til bygge- og industribranchen, samtidig med at det nye ejerskab giver nye muligheder. ”Vi ser meget positivt på fremtiden”, siger Arvid Nilssons administrerende direktør Annika Folkesson.

Arvid Nilsson AB er Skandinaviens førende leverandør af fastgørelseselementer til forhandlere. Siden 2008 har firmaet været ejet af den tyske koncern Würth Group. Når Arvid Nilsson nu forlader Würth Group, overtager Arvid Nilsson Holding AB Arvid Nilsson Sverige AB med datterselskabet Arvid Nilsson Norge AS.

I de seneste år har vi udviklet vores koncept og taget skridtet fuldt ud til at være en helhedsleverandør af fastgørelseselementer til både industri- og byggebranchen. De satsninger, vi har foretaget inden for sortiment, miljø og organisation, har været succesfulde. Med nye ejere føles det derfor utrolig godt og motiverende at fortsætte med at drive selskabet fremad”, siger Annika Folkesson, administrerende direktør hos Arvid Nilsson.

Det nye ejerskab åbner op for nye muligheder for større fleksibilitet og øget kundesamarbejde, men vil ikke indebære nogen administrative og aftalemæssige ændringer for Arvid Nilssons kunder.

Annika Folkesson fortsætter, ”Med et ejerskab, som investerer i fremtiden, og som ligger tættere på vores marked, ser vi meget positivt på fremtiden”.