Byggeri – Arvid Nilsson

Byggeri

Bredt udvalg af kvalitetsfastgørelse til alle miljøer

Arvid Nilsson tilbyder et komplet sortiment af fastgørelseselementer til byggebranchen. Her finder du omsorgsfuldt udvalgte produkter, som kan klare hårde vejrforhold og øvrige egenskaber, som det skandinaviske marked kræver.

Vores byggesortiment omfatter:

Træ- og byggeskruer – Pladeskruer – Blindnitter Bolte, Møtrikker, skiverForankring og pluggs Byggebeslag

Arvid Nilsson Miljøboks – Et bæredygtigt alternativ

Størstedelen af vores produkter pakkes i vores unikke Miljøboks. Miljøboksen er helt og holdent fremstillet af karton, som kommer fra den svenske skovindustri.

Den smarte konstruktion gør, at vand og fugt ikke kan trænge ind i kartonen. En lamineret overflade gør emballagen vandtæt og samtidig genanvendelig som papiremballage.

Miljøboksen er genlukkelig og tåler al slags vejr. Desuden er den let at komprimere, når den er færdiganvendt, hvilket gør, at den optager betydeligt mindre plads på byggepladsen end en færdiganvendt plastemballage.

Læs mere om vores miljøboks her!
Arvid Nilsson Miljöbox

Øg dit salg med Arvid Nilsson Store System

Øget salg, lettere at finde og mere orden i afdelingen for fastgørelseselementer. Arvid Nilssons StoreSystem sparer tid og sætter gang i salget.

Læs mere her om vores butikskoncept!

OneOff – Skræddersyede projektindkøb

OneOff er Arvid Nilssons koncept til at forenkle vores kunders projektindkøb og køb i større mængder.

Med kundens kravspecifikation som udgangspunkt tager vi hånd om hele kæden. Vores OneOff-gruppe har unikke forudsætninger for at finde den bedste løsning til kundens projekt.

 

Læs mere om OneOff Projektindkøb!
Arvid Nilsson projektinköp