Arvid Nilsson Miljøboks – Arvid Nilsson

Arvid Nilsson Miljøboks

Vi tager kampen op mod plasten

Plast er et af vor tids største miljøproblemer og alene fra emballage kommer der 78 millioner ton plastaffald hvert år! Et tal, vi på Arvid Nilsson ikke vil bidrage til. Derfor har vi valgt at udfase plastemballage og i stedet har vi fremstillet en vandtæt og genanvendelig emballage i karton. Funktionen er lige så god som plast, men ud fra et bæredygtighedsperspektiv er Miljøboksen så meget bedre.

” Vi ønsker at tage vores miljøansvar og samtidig gøre noget, som ingen andre i branchen har gjort før os. Det var sådan idéen om at fremstille en genanvendelig og vandtæt emballage i karton blev født”. Annika Folkesson CEO på Arvid Nilsson.

En del af vores miljøansvar

Byggemarkedet efterspørger i dag en emballage, som tåler vand, fugt og kulde. Vi ønsker selvfølgelig at møde disse behov, men ikke ved at tilbyde plastemballage som eneste alternativ. Derfor besluttede vi os for at se fremad mod en ny løsning.

Sammen med samarbejdspartnere i emballagebranchen fremstillede vi en miljøvenlig emballage, som foldes, limes, pakkes og lukkes af en maskine på vores anlæg i Kungälv. Vi kalder den Arvid Nilsson Miljøboks.

En vand- og temperaturbestandig emballage i karton. Fungerer det?

Miljøboksen er helt og holdent fremstillet i karton, som er produceret af den svenske skovindustri. Den unikke  konstruktion gør, at vand og fugt ikke kan trænge ind i kartonen.

En lamineret overflade gør emballagen vandtæt, men samtidig genanvendelig som papir. Emballagen er genlukkelig og tåler al slags vejr i mindst en uge.

Desuden er den let at komprimere, når den er færdiganvendt og optager derfor betydeligt mindre plads på byggepladsen end en færdiganvendt plastemballage.

Arvid Nilsson Miljöbox

Vigtigt arbejde for et plastfrit hav

Som støttefirma til Naturbeskyttelsesforeningen er vi med til at bidrage til deres arbejde for natur og miljø. Vi har valgt at støtte arbejdsområdet Hav og vand og støtter Naturbeskyttelsesforeningens vigtige arbejde for sundere hav og kystnære områder. At arbejde for et plastfrit hav er et af deres fokusområder.

Læs mere om naturbeskyttelsesforeningens arbejde her